Мисли

"Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.
Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.
Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.
Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.
Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори."
Мартин Нимьолер (1892 - 1984)

петък, 30 септември 2016 г.

Обществено обсъждане на Проект на ПМС за приемане на Наредби за държавните изисквания за придобиване на висше образование на ОКС "бакалавър" и "магистър" по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране"

В срок до 13 октомври 2016 г., Министерски съвет извършва обществено обсъждане на Проект на ПМС за приемане на Наредби за държавните изисквания за придобиване на висше образование на ОКС "бакалавър" и "магистър" по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране".

Материали:

  1. Проект на ПМС за приемане на Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „бакалавър” по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране” и Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „магистър” по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране”.
  2. Доклад към проект на ПМС за приемане на Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „бакалавър” по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране” и Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „магистър” по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране”.
  3. Проект на Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „бакалавър” по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране”.
  4. Проект на Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „магистър” по специалности от регулираната професия „инженер в инвестиционното проектиране”.
Моля, запознайте се с материалите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар